# 62 (College)

October 24, 2007 § 1 Comment

Her er noe av det vi, det vil si gutte-husene, driver med på College. Mighty men of God på dagen, litt mer merkelige på natta..

Tingen er altså at de prøver å holde stakkars Shalom våken, fordi han legger seg tidlig og står opp klokka 4 og spiller gitar.

Dette er den første videoen i triologien om Shalom, legg merke til rundt 23 sekunder hvor han sier “mom?” i halvsøvne.. xD
http://youtube.com/watch?v=_oklDXwhs6s

Dette er den tredje videoen og nok den beste om Shalom (:
http://youtube.com/watch?v=C5dUjh1xxFg

Denne helga var vi på Sjømannskirka ute på Manly på kjøttkakemiddag og tv-aksjon innsamling. Det var kjempkos og komme sammen med norske studenter og spise ordentlig mat (: 😀 Vi sov over i kirka fra søndag til mandag og gikk for å surfe mandagsmorgen. Kanongøy! Det er umulig å lære seg å stå etter en dag på stranda, men det er en herlig opplevelse allikevel (:

img_5656.jpgimg_5658.jpgimg_5665.jpg

Good night Shalomc watching, Diego looking good og Student-prest Sjur prøver å auksjonere bort en VG :p

img_5668.jpgimg_5672.jpgimg_5679.jpgimg_5689_01.jpg

Norske studenter på middag, vi så på Kaptein Sabeltann før vi la oss (: utsikten fra takterrasen på Sjømannskirka og the surfer Ciwi (: 😀

Gud har virkelig vist meg mye i det siste om hvem jeg er og fremtiden min. Har slitt lenge med å finne ut hvem Han sier jeg er istedetfor hva jeg eller noen andre mener jeg er. Men Gud er trofast i alt. (: det er herlig. Og bestemmelsen om å bli her i Juli er vel ca tatt. Vi hadde Europeisk celle gruppe i går og jeg satt og kjente på hvor mye jeg har lyst til å reise hjem og gjøre så mye. Jeg satt i min egen verden mens Christine Caine, fantastisk kvinne, snakket om Europa. Da jeg begynte å høre etter igjen etter å ha tenkt på å reise hjem begynte hun å snakke om hvordan studenter på College nesten skynder seg hjem igjen etter et år, og det er jo vel og bra med en sånn brann, men det som ofte skjer når de kommer hjem er at de møter motstand når de kommer ut av denne kulturen vi har her og at mange av de faller fra eller bli motløse. Hun snakket om hvor lurt det kan være å “marinere” seg her så mye som man kan og virkelig vokse sterke slik at man kan reise dit Gud kaller en og virkelig forandre verden. Gud snakket så klart til meg om det at jeg virkelig er villig til å ofre og investere i flere år her. Jeg gleder meg masse til å komme hjem en gang og gjøre en forskjell i de nasjonene som Gud legger meg til hjertet.

I mens tenker jeg på alle de herlige gode menneskene hjemme og fryder meg i alt det som skjer i ungdomsarbeidet. Jeg elsker dere alle sammen. Bless you!

Advertisements

§ One Response to # 62 (College)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading # 62 (College) at H O P E.

meta

%d bloggers like this: