# 54 (Lyset har gått..)

August 19, 2007 § Leave a comment

På badet, så i kveld har jeg dusja i lyset av stearinlys. Ganske interessant, men veldig koselig (: I dag har det vært en grå og grufsete dag. 4. dagen det har regnet her siden vi kom faktisk.. Men jeg fikk skikkelig hjemmefølelse av regnet. Det var akkurat som Norsk høst, bare ikke fullt så kaldt. Så da var det herlig å trekke seg tilbake på badet med stearinlysene. (:

Som alltid på søndager har jeg brukt hele dagen oppe i kirka. I love it (: Var på morgenmøtet i dag og det var første gangen jeg har sett auditoriet slik det egentlig er. Til vanlig er scenen trukket frem en god del meter, men i dag var alt helt slik det egentlig er. Det var knallstort og skikkelig stilig. Det er kjempegøy å se på når de flytter alt fremover også slik at salen blir mindre. Benny Perez har vært gjestetaler hele denne helgen. Han er kanon! Han er pastor for en menighet i Sin City, også kjent som Las Vegas, Nevada. På fire år har de bygd opp en menighet på 27 mennesker til å bli en kjempemenighet på 2500 mennesker. Det er så bra! I Las Vegas av alle plasser. I det siste har de opplevd en utrolig vekst. Horer, pimps, rike mennesker, alle kommer til korset og legger fra seg livet sitt. Herlig!! 😀 Det må også sies at Pastor Benny er meksikansk og litt av en fireball xD Men det var en utrolig bra helg! Den Hellige Ånd var tilstede, Gud rørte ved mennesker. Absolutt fantastisk!

Neste helg kommer endelig Pastor Brian og Bobbie hjem. Som vi gleder oss! De reiste av sted rett etter konferansen, rett før vi kom ned her, for å turnere med Joyce Meyer i USA, og har vært i Europa etter det. Det blir utrolig bra å se de igjen (:

Det er fremdeles travle dager her nede, men livet er fantastisk. Anna og jeg skal stå opp klokka 4 i natt for å reise til Blue Mountains sammen med John og Alan. Det blir kanon, sånn bortsett i fra det med å stå opp :p Det tar ca to timer å komme seg dit med toget, og ca en time for oss å komme oss til toget tipper jeg, derfor vil vi komme oss av gårde litt tidlig. Det blir kjempe! Blue Mountains skal være et fantastisk syn med topper, kanter og ville kenguruer to meter fra deg. I tillegg tror jeg vi skal satse på å ta en tur ut i outbacken. My biggest dram (: Komme meg ut i den australske villmarken som er bare så flott! Ber masse om at det ikke må regne i morgen.

Sånn ellers så er det ikke så mye annet som skjer enn alt det som skjer. Vi nyter glade dager alle sammen. Bortsett fra PK som bor i et hus hvor telefonen har blitt kuttet xD I tillegg til at han hoppa i et badebasseng med mobilen sin i lomma. Smartingen .. Anyways, det er tid for å hoppe i senga. Skal jo snart opp igjen .. :p

Natta ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading # 54 (Lyset har gått..) at H O P E.

meta

%d bloggers like this: