# 46 (in Your freedom I will live)

July 20, 2007 § Leave a comment

I love college!

I dag var første ordentlige dag på skolen. Sånn ca.. Vi hadde hvertfall timer med lærerne våre. Det var mest informasjon og sånn det gikk på da, men anyways. Først hadde jeg Tutorial med Terry Scott, who is the coolest ever! Oh my gosh. Tutorial er på en måte klassens time med litt mer fokus på hjelp til oppgaver og diverse andre ting, og Terry er da vår Tutorial Leader, som vil si at han er den vi kan komme til med alt av spørsmål om alt fra hvordan en oppgave kan skrives til litt mer praktiske og personlige ting. Han er fantastisk kul og innflyttet europeer som meg. Ganske herlig når man er i en klasse fyllt med Amerikanere. :p Vi skulle da bli kjent med hverandre så vi tegnet kart og tegnet landet vi kom fra. Amerika ble ikke overraskende kjempestort i forhold til resten av verden. men men.. (:

Etter det hadde vi Performance Skills med Aron, som er en av de to som overser W&CA-streamen vår. (altså, linja jeg går på, Worship and Creative Arts, også kalt waca, wækka på godt norsk :P) Det faget går veldig mye på å fremføre musikk som en gruppe og bruke mye av de planleggings-teknikkene som Hillsong bruker, og i slutten av semesteret skal vi faktisk sette opp vår egen church-service med events og hele pakka. Det blir kjempegøy!

Til slutt i dag hadde vi Music Analysis med Annie Nichols, litt eldre helsprø dame, men utrolig dyktig! Dette var et litt vanskeligere fag for meg som ikke har studert så himla mye musikk eller spiller noe særlig instrument, men jeg klarte å følge med og er veldig ivrig på å lære mer om musikk og oppbygging. Så det er jo herlig 😀

Hver class varer faktisk i 2 timer, men det er så fantastisk gøy at man ikke legger merke til det. Vi har fri hver mandag, så det vil jo si at jeg ikke skal på skolen før på tirsdag. Noe som jeg faktisk synes er litt trist, for jeg gleder meg skikkelig masse til å gå på skolen. Men men. Jeg har og blitt satt opp på Choir Rosteren.. eh.. kor-plan-roteringen på sånn ca norsk :p for Torsdag morgen på Hillsong Women og Saturday night på de møtene. Anna er også satt opp samtidig som meg. Ergo, vi skal synge for første gang på Hillsong møte i morgen! Wohoo! 😀 enda en drøm oppfylt. God is awesome.

I kveld var vi på Powerhouse som er ungdomsarbeidet for 18 til 25-åringer. Det var skikkelig gøy og kanonkoselig! Etter møtet hadde de nemlig restaurant oppe på level 3, de har det hver lørdag, så meg og anna og PK tok turen opp og ble servert en herlig kylling. Oh my gosh sier jeg bare. Så jeg tipper det blir Powerhouse møtene jeg kommer til å holde meg ved, siden vi har valget mellom flere. Ikke fordi de har god mat lissom, men jeg følte at her har Gud virkelig noe for meg. yey 😀

Jeg føler meg ganske produktiv på skrivefonten for tida ja, som noen så fint kommenterte til meg. Men det er så mye utrolig bra som skjer her at det bare øser ut nesten.. Jeg kunne go on and on about the ways God moves me here. oops.. Engelsk. menne, det er virkelig utrolig, jeg har vært her i to uker og jeg kjenner virkelig hvordan Gud holder på å forandre meg og forme meg som pottemakeren former leiren. Wonderful.

Menne jeg får vel spare litt produktivitet til neste gang.. (:
Love ya’ll

ps. Big Exo day coming up on 1st September. Masse ungdom som kommer til en dag spekket av moro, konserter og Gud! Be for det. I’ll be serving. 😀 which means at jeg kommer gratis inn på PILLAR _OG_ SWITCHFOOT konsertene :D:D tygg på den du.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading # 46 (in Your freedom I will live) at H O P E.

meta

%d bloggers like this: