# 43 (australia (L))

July 17, 2007 § 1 Comment

Hi, how are you? The Aussie way. You just gotta love it (: Vi har altså forelsket oss nesten i K-MART. Utrolig greit, alt på en plass lissom til utrolig greie priser. I tillegg til Coles og Woolworths. Men nok om det altså. Nå har jeg vært her i en uke og en dag og alt går jo så utrolig bra. Huset er fæntæstik flott og våre house-mates even better. Det er altså Anna og Ciwi, i tillegg til Stacey fra Canada, Hannah fra Australia og Jenn fra Wales. Så vet man det.

På Fredag var vi på Wildlife som er ungdomsarbeidet i Hillsong for 15-18 åringer. Det var som navnet tilsier ganske villt, men utrolig kult. Før møtet har de hang out utenfor. Der samles alle før møtet og spiller basketball, hører på musikk, skater eller rett og slett bare henger. Australske ungdom er vanvittig kule. 😀 på hang out har de og registrering. Ingen kommer inn uten å bli registrert. Når de registrerer seg så bli de også plassert i en tribe, en stamme. Det er i alt fire stammer, de er til for å skape et samhold og en trygghetsfølelse for ungdommer som kommer fra broken homes. Utrolig bra! De har også tribal wars som er sinnsykt kult. På Fredag kjempet de altså om en gris. xD (se bilde)

På Lørdag var vi tre Sørlendinger, Ciwi, Anna og PK på tur til byen. Vi bor ute i forstedet Glenwood ca 32 km utenfor selv Sydney by, så da tok vi oss en busstur på T-Wayen og City Train for å komme oss til byen. Det som er så utrolig herlig er at bussen, eller T-Way, har en helt egen vei ved siden av den vanlige veien til å kjøre på uforstyrret av annen trafikk, så bussen er alltid på tida. Superpraktisk (: Men altså, vi kom oss inn til byen og etter litt om og men så vandret vi oppover Pitt Street som går helt fra Town Hall og opp til Harbour Bridge og Sydney Opera House. Ikke en veldig lang gåtur, men det blir et stykke når man vandrer sammen med to jenter som må innom hver eneste butikk. Right, PK? :p

Anyways, Sydney er en fabelaktig nydelig by. Vi fikk ikke sett så mye av den engang, og allerede er vi ganske forelsket i denne plassen. For ikke å snakke om Harbour Bridge og Opera House. Det ser så lite ut på bilde, men i virkeligheten er det sinnsykt stort. En annen ting man legger merke til er antallet asiatere i dette landet. Anna sa at det er kun asiatere som driver denne byen, og det er ikke langt fra sannheten. :p

På Søndag var vi på vårt første ordentlige Hillsong møte. Det var kult! Robert Ferguson talte om at vi må finne vår Nathanael, for de som tok den :p eller ikke.. Men han en utrolig god preacher, og kona hans, Amanda, er skikkelig rå på sang-skriving. Kjøpte boka hennes her om dagen med øvelser og greier, så det blir kanonbra! Senior pastors Brian og Bobbie er i USA på turne med Joyce Meyers, i tillegg til Darlene og United teamet er og på turne, så vi får ikke truffet på de ennå, men vi har jo et år på oss. (:

I morgen begynner skolen, endelig. Det har vi venta på ganske lenge. Sånn ca 4 år lissom.. (: Det blir utrolig spennende og treffe staben og nye studenter og komme i gang. Og det blir hveffal skikkelig rart å begynne på skolen igjen etter et år. Men det blir skikkelig bra (: så nå er det bed time.. Etter noen bilder (:

Have a good one!

ps. to filmer av huset vårt på
http://youtube.com/watch?v=7yHIMkV8WUo

og
http://youtube.com/watch?v=DIjlTw1VmjQ

img_4018.jpg img_4033.jpgimg_4061.jpg
Crazy kids @ Wildlife. (ser du Bjorg. det går an å være ungdomsleder med unge på ungdomsmøte!)

img_4073.jpgimg_4079.jpgimg_4083.jpg

Hungry Jacks (Burger King :p), PK på shopping, og australske måker. De høres helt annerledes ut!

img_4095.jpgimg_4106.jpgimg_4121.jpg

Beautiful Sydney (:

img_4163.jpgimg_4165.jpgimg_4166.jpg

Turister xD

img_4168.jpgkake085.jpgkake086.jpg

Three lovely things. my dress, my fishes and Glenwood (:

og for alle dere Belindaer der ute.. :

kake087.jpg

Advertisements

§ One Response to # 43 (australia (L))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading # 43 (australia (L)) at H O P E.

meta

%d bloggers like this: